«گفت‌وگویی بین معماری، مهندسی و طبیعت» با همکاری واحد شیراز و دانشگاه جنوا ایتالیا

دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز با همکاری دانشگاه جنوا ایتالیا و مرکز معماری ایران، سخنرانی علمی با موضوع «گفتگویی بین معماری، مهندسی و طبیعت» برگزار کرد.

پروفسور ماسیمو کراتی، استاد گروه معماری دانشگاه جنوا ایتالیا پس از بازدید از بافت تاریخی شهر شیراز و بناهای تاریخی، نظیر مجموعه وکیل(بازار وکیل، حمام وکیل، مسجد وکیل و..) در این جلسه حضور پیدا کرد و با ابراز خرسندی از اعجاز معماری ارزشمند تاریخی شهر شیراز سخن گفت.

کراتی به بررسی و ارائه تجارب و مطالعات گروه معماری دانشگاه جنوا و دانشجویان این دانشگاه، درباره طراحی و ساخت طاق و قوس‌های ایستا با فرم‌های خلاقانه و مصالح سنتی مانند چوب، بامبو و خشت پرداخت.

وی توضیحات ارزشمندی درباره آزمایش‌های متعددی که برای افزایش مقاومت خاک انجام شده بود، بیان کرد.

مباحث مطرح شده در این سخنرانی علمی از جمله، تجربه طراحی و ساخت مشارکتی با مردم در کشور‌های مختلف برای ارتقای سطح علمی دانشجویان بسیار مفید بوده و مورد استقبال ایشان قرار گرفت و در پایان جلسه پرسش و پاسخ برگزار شد و استاد دانشگاه جنوا ایتالیا به همه سوال‌های مطرح شده، پاسخ شفاف و روشن داد.